CAFIBB al salt des Freu

Posted: dijous, 13 de maig del 2010 by Mayolicus in Etiquetes de comentaris: , , , , , , , , , , , ,
0

Dissabte passat (8/05) la confradia va fer acte de presència a un raconet de Mallorca un tant singular: el salt des Freu a Orient. He de dir que per a mí era la primera vegada que visitava en persona aquest lloc ja que tan sols el coneixía en fotografia.

Ens vam veure a les 8:00 h al centre neuràlig de Sineu per fer un cafetó i partir cap a Alaró on ens hi esperava en Joanet 'Forneret' guia matter de la confradia, per seguir cotxada plena fins a Orient. Després de deixar el cotxe a la vorera de la carretera vam partir ben decidits cap a l'aigua amb l'idea de no trobar ningú per aquests paràtges (espontanis, excursionistes, domingueros, baixadors de torrents...) i així va ser. Mitja horeta fins que van apareixer els primers 'granots' que començaven a baixar el torrent, des del punt de ben enmig el meu enfocament (coincidències de la vida, eh?). Vam passar un parell d'hores per dins aquell bosquet, meravellats i hipnotitzats pels colors encara freds i pel renou de l'aigua.



La sortida va ser curta, en comparació d'algunes de les que feim el CAFIBB, però intensa, vam poder fer moltes fotos de molts raconets i tenguerem temps de fer algún experiment. Tanta sort que ens hi posarem prest perque la gent va començar a sortir de davall les pedres i a dificultar-nos els enquadraments.

Ara poc a poc les anirem traguent de l'ordinador. El que trob més fascinant és que es poden trobar gran quantitat de fotos al flickr, d'altres aficionats, del mateix lloc i amb moltes similituds en quant a la tècnica emprada (enquadraments especialment).

Aigua seda Salt des Freu

Esper que vos agradin.

0 comentaris: