Cap de setmana 17 i 18 d'Abril. Dissabte 17.

Posted: dilluns, 19 d’abril del 2010 by Mayolicus in Etiquetes de comentaris: , , , , , , ,
0

Com passa sovint, hi ha caps de setmanes que s'acumulen els actes, els llocs a visitar i les feines a fer. Aquest darrer també ha estat un d'aquests i, com és habitual, no podem ser per tot i s'han hagut de cancelar coses que es teníen previstes, però el que sí que he fet és practicar fotografia, encara que el temps ha estat més o manco bò no ho era massa per la fotografia, sobretot de paisatges.

Dissabte 17 haviem quedat a les 8 a l'aparcament de Lluc per fer la segona i darrera sortida pràctica del curs de fotografia, anàrem a voltar pel camell i rodalies intentant retratar alguna cosa interessant en un dia bastant tapat. Per ara, i en un a primera revisió dels resultats he pogut rescatar alguna foto:



Ara m'ha pegat pels ocellets i bitxets estranys que solen ser molt mals de 'caçar' amb la càmera, però quan els veus a dins la càmera i amb bona definició sents una sensació estranya, entre l'orgull i la satisfacció.



No és que m'hagi centrat únicament amb cap tipus de foto en concret però sí que han estat amb la fotografia de fauna on he obtingut millors resultats.

Diumenge 18 també sortirem a voltar amb al confradia però d'això ja en parlarem...

0 comentaris: